Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Wie

Met wie krijg je te maken?

Simon werkt sinds 1 april 2015 als zelfstandig loodgieter. Zijn loopbaan heeft altijd in het teken van water gestaan.

“Ik heb het vak geleerd bij Bosmans Installatietechniek in Oss. Vooral de afwerkiSimon-79 webng van badkamers deed ik altijd met veel plezier, omdat je dan echt nauwkeurig te werk moet gaan.

Buitenlands avontuur
Na vijftien jaar ging ik een spannende uitdaging aan bij MTD Pure Water, namelijk het aanleggen van tijdelijke watervoorzieningen op evenementen. Werken op festivals als Lowlands en het EK voetbal in Oekraïne was een geweldige ervaring. Maar omdat ik veel van huis was, koos ik na een jaar toch weer voor het loodgietersvak. Na anderhalf jaar bij Piels Technische Installaties in Rosmalen begon het opnieuw te kriebelen. Ik besloot te gaan voor wat ik het allerliefste wilde: voor mezelf beginnen.

Open en eerlijk
Het mooie van werken als ZZP’er vind ik de vrijheid en verantwoordelijkheid die ik heb. Ik kan werken op mijn eigen manier. Particuliere klussen heb ik altijd leuk gevonden, omdat je van alles tegen kunt komen. Bovendien leer je je klanten echt kennen; een open en eerlijke verstandhouding vind ik heel belangrijk. Ik hou van aanpakken, werk secuur en zorg ervoor dat mijn klanten tevreden zijn.”